Je gezicht verandert door de jaren heen. In sommige gevallen zijn de verschillen groot en is het begrijpelijk dat dit voor jezelf niet helemaal naar wens is. Te denken aan opvallende pigmentvlekjes, huidveroudering of lichte vlekjes. Deze oneffenheden in het gezicht komen veel voor, maar is dus bij de een net wat meer aanwezig dan bij de ander. Wanneer je hier een oplossing voor wil, dan biedt een tca peeling uitkomst.

Behandeling voor je huid

Een tca peeling is een huidbehandeling waarbij het doel is om de oneffenheden uit je gezicht te halen en de huid te egaliseren. Voor deze behandeling wordt gebruik gemaakt van trichloorazijnzuur (TCA). Deze zuur wordt heel lichtelijk op je huid aangebracht. Het zorgt ervoor dat de bovenste toplaag van je huid, met de oneffenheden, zich afstoot. Je lichaam maakt vervolgens op natuurlijke manier een nieuwe egale toplaag aan. Na de behandeling zal je huid gevoelig zijn en rood en trekkerig aanvoelen. Met speciale crème is dit goed te behandelen. Voor het beste resultaat ondergaat de patiënt gemiddeld 3 behandelingen.

Wat levert het mij op?

Deze behandeling kan dus uit meerdere sessies bestaan. Wanneer de huid volledig is hersteld dan mag het resultaat er wezen. Deze behandeling levert de volgende voordelen op:

  • Egale toplaag van de huid
  • Vermindering pigmentvlekken
  • Verbeterde huid en poriën
  • Vermindering in rimpels en andere lijntjes
  • Jong en frisse uitstraling

Is het iets voor mij?

Deze behandeling kan iedereen ondergaan. Het is voornamelijk bedoeld voor huidproblemen. Ga gerust op consult om te kijken of een tca peeling het gewenste resultaat zal leveren wat je zoekt. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor het behandelen voor huidveroudering, acnelittekens, pigmentvlekken en andere huidklachten. Toch zijn er enkele uitzonderingen waarbij een tca peeling niet wordt aangeraden. Zoals situaties waar de patiënt beschikt over eczeem, verbrande huid, medicatie voor huid, hormoonbehandeling en bij zwangerschap. Voor de behandeling wordt er een medische checklist met je doorgenomen.

Pin It on Pinterest