Heb je een cosmetische praktijk en ben je op zoek naar een geschikte vloer? In deze blog behandelen we diverse soorten vloeren die uitermate netjes zijn voor in iedere cosmetische praktijk, ook die van jou. Het maakt niet uit of het gaat om een praktijk voor Botox en fillers, of een praktijk voor cosmetische tandheelkunde: deze vloeren zijn overal toepasbaar.

PVC-vloeren

In de cosmetische wereld moet een vloer niet alleen esthetisch zijn, hij moet ook voldoen aan diverse hygiënische voorwaarden. Met een PVC-vloer voldoe je aan alle hygiëne-eisen die aan jouw soort praktijk worden gesteld. Verder zien ze er mooi uit dankzij de mogelijke designs en geleiden ze vloerverwarming goed door. En dat is niet alles, ze zijn ook nog eens comfortabel en geluiddempend, waardoor je cliënten minder last hebben van ongewenste geluiden.

Gietvloeren

Naast de PVC-vloeren is een gietvloer een uitermate optie. Een gietvloer straalt rust uit en ziet er strak en modern uit. De vloeren zijn geheel naar wens op te leveren, zelfs met een logo of een afbeelding. Verder hebben ze hygiënische eigenschappen, waardoor bijvoorbeeld stof niet aan de vloer blijft hangen. Hierdoor houd je je praktijk eenvoudig schoon. 

Er zijn verschillende soorten gietvloeren, let hier ook op bij je keuze. Een specialist helpt je graag verder welke vloer het beste is voor je cosmetische praktijk.

Vinyl vloeren

De laatste vloer die we behandelen, maar zeker niet de laagste op ons lijstje, is de vinyl vloer. De vloeren brengen vele voordelen met zich mee, zoals betaalbaarheid, duurzaamheid en vochtbestendigheid. Verder zijn ze geluiddempend en eenvoudig aan te leggen. Dit is perfect voor in een cosmetische praktijk, zodat je vloer lang mee gaat. Let er wel op dat je de juiste vloer aanschaft. Er zijn ook slechtere vinyl vloeren met een erg dunne slijtlaag, waardoor ze maar een korte levensduur hebben. 

Pin It on Pinterest